Avdelningschef Mekatronik

Uppdragsbeskrivning

Vill du vara med och bygga upp och utveckla din egna konsultavdelning inom Sigma Industry Evolution? Nu söker vi dig som är ingenjör med ett stort intresse för att driva din egna avdelning och kundansvar hos oss.

Dina arbetsuppgifter som avdelningschef är varierande, och du ges förutsättningarna för en god utveckling i karriären med erfarna kollegor. Du kommer ansvara för att bygga upp din egna konsultavdelning med konsulter, ett nätverk av kunder i regionen och driva affärsutveckling tillsammans inom företagsgruppen.

På Sigma är du med och utvecklar produkter i industrin där det händer som mest. Om det är inom konsumentelektronik, bilindustrin, livsmedels eller någon annan produktkategori är tjusningen med att vara hos oss.

Grundläggande kvalifikationer

  • Högskole- (B.Sc.) eller Civilingenjörsexamen (M.Sc.) inom relevant område
  • Social och drivande med entreprenörsanda
  • Lagspelare

Meriterande om du har erfarenhet av sälj, rekrytering och att vara chef sedan tidigare.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Som person är du drivande och utåtriktad, trivs med att arbeta i roller med högt tempo och varierande uppgifter, och arbeta i team. Du har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du har en hög arbetsmoral och lyssnar på din omgivning.

Jobbet som avdelningschef innebär mycket kontakter både internt och externt vilket kräver att du är en social person som har lätt för att skapa nya kontakter. Arbetet kräver också att du är flexibel och analytisk.

Vi erbjuder

Vi på Sigma Industry Evolution erbjuds du att arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry Evolution AB är ett teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling med fokus på Mekatronik och Embedded Systems.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare.

Mer information

Dick Stenebo
+46706706177
dick.stenebo@sigma.se

Tjänst

Avdelningschef Mekatronik

Kompetensområde

Mekanikutveckling, El & Automation, Energi- & Elkraftteknik, Hårdvara elektronik, Audio/Acoustics, Opto engineering, Projektledning, Mjukvaruutveckling inbyggda system, Funktionsutveckling, Systemdesign, Software development, Automation

Plats

Helsingborg, Lund, Malmö, Växjö

Svar senast

2021-11-30

Ansök nu