Mekanikingenjörer med intresse för PLM - Växjö

Uppdragsbeskrivning

Sigma Industry ser en fortsatt god tillväxt och söker Lagspelare som vill ta sig an möjligheten att få vara med på den otroligt lärorika resa som det innebär att införa ett nytt PLM-system. Uppdraget är i sin helhet omfattande och kommer sannolikt pågå under några år.

Projektet består av Team med olika roller som vi utifrån dina kunskaper och intressen matchar ihop på bästa sätt.

Erfarenhet är alltid ett plus men inget krav. Är du lite mer erfaren och vill ha en lite mer koordinerande roll i samma tema så finns det vägar framåt även där.

Eftersom vi arbetar med många olika typer av verksamheter och uppdrag lägger vi stort fokus på att Du som person trivs och passar i rollen som just konsult. Med din erfarenhet och framtida ambitioner som grund gör vi vårt bästa för att hitta matchande uppdrag.

Rollen som konsult innebär ofta en hel del kontaktytor. Du behöver vara bekväm med detta och gilla den sociala biten av jobbet.

Verkar det intressant?

Ansök så lägger vi resten av pusslet tillsammans!

Grundläggande kvalifikationer

 • Vilja att lära nytt, utvecklas, utmanas och ta ansvar
 • Relevant Ingenjörsutbildning
 • Självorganiserande och självmotiverande - stort eget ansvar!
 • Kunskap inom området välkända mjukvaror. Solidworks och Windchill är meriterande
 • Skicklig på att uttrycka sig både muntligt och skriftlig i Sv/Eng
 • God social förmåga - Teamplayer

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Du är en drivande och utåtriktad person med helhetssyn. En viktig egenskap som krävs i rollen är att du har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du har en hög arbetsmoral. Arbetet kommer innebära mycket kontakter både internt och externt vilket kräver att du är en social person som har lätt för att skapa nya kontakter. Arbetet kräver också att du är flexibel och analytisk.

Vi erbjuder

Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar en utvecklande och trevlig arbetsmiljö för våra anställda. Därför fokuserar vi mycket på att skapa en sammanhållning och gemenskap internt på Sigma för alla anställda, oberoende vart i världen du befinner dig på uppdrag.

Vi anser även att för bästa möjliga resultat så krävs en så personlig och bra matchning av uppdrag för just dig, därför tycker vi det är viktigt att uppdragen alltid anpassas i möjligaste mån och att det alltid förs en dialog mellan dig och din närmsta chef.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar, där du som anställd får mycket ansvar och frihet. Vi har även kollektivavtal vilket gör att du som anställd har en trygg anställning och många förmåner.

Utöver detta erbjuder vi:

 • Distanskostnadsersättning vid arbete utanför kontoret
 • Förmånsprogram via vår partner Benify
 • Betald övertid enligt kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag
 • Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
 • Kollektivavtal via Almega

För att våra konsulter ska trivas så bra som möjligt och känna sig om en del av Sigma, även när man är placerad i kundens organisation, anordnar vi:

 • Återkommande avdelningsmöten och aktiviteter
 • Kompetensutveckling på konferenser och bolagsträffar
 • Tillställningar och fester vid olika tillfällen under året

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Joakim Persson
+46761255597
joakim.persson@sigma.se

Tjänst

Mekanikingenjörer med intresse för PLM - Växjö

Kompetensområde

Mekanikutveckling, PLM, Projektledning

Plats

Växjö

Svar senast

2022-12-14

Ansök nu