VI BRYR OSS OM VARANDRA OCH VÄRLDEN RUNT OMKRING OSS

Vi är genom Sigmakoncernens breda engagemang, en del av och särskilt engagerade, av alla i och omkring vårt Sigmateam. Då vi utgör en bred och härligt varierad mix av människor, med olika bakgrunder från jordens alla hörn, är vi också väldigt engagerade i världen runt omkring oss. Som del i ett större företag har vi alla ett ansvar, inte bara för dem som jobbar hos oss, utan även dem vi jobbar för och samhället vi lever i.

Vi tror på att vara aktiva i att skapa en bättre morgondag för samhället och människor från både när och fjärran. Genom passionerade människor, med innovativa och hållbara idéer som driver utvecklingen framåt, definierar och utgör detta även synsättet på vår verksamhet och våra processer.

Sigmakoncernen har ganska få - men riktigt långa engagemang och åtagande - som hjälper och gör stor skillnad för en stor mängd människor. Sigma är också involverade i sociala projekt som kanske vid en snabb anblick kan synas små och obetydliga, men som betyder oerhört mycket för de som ges stöd. Ofta kan det faktiskt vara den lilla, men frekventa, insatsen som gör den största skillnaden.

 

Läs mer om Sigmas engagemang