VI BRYR OSS OM VARANDRA OCH VÄRLDEN RUNT OMKRING OSS

Hos Sigma tror vi på kraften i mångfald och passion. Vi är genom Sigmakoncernens breda engagemang en del av ett större nätverk, och varje medlem i vårt dynamiska team bidrar med sin unika bakgrund, perspekt och inspiration. Då vi utgör en bred och härligt varierad mix av människor, med olika bakgrunder från jordens alla hörn, är vi såklart både intresserade och engagerade i världen runt omkring oss. Som del i ett större företag har vi alla ett ansvar, inte bara för dem som jobbar hos oss, utan även dem vi jobbar för och samhället vi lever i.

Vårt engagemang sträcker sig långt. Vi drivs av en vision om att aktivt forma en ljusare framtid för både våra lokala och globala samhällen. Genom innovativa lösningar och hållbara initiativ strävar vi efter att inte bara möta dagens utmaningar, men också att välkomna morgondagen med öppna armar. Genom passionerade människor, med innovativa och hållbara idéer som driver utvecklingen framåt, definierar och utgör detta även synsättet på vår verksamhet och våra processer.

Sigmakoncernen har ganska få - men riktigt långa engagemang och åtagande - som hjälper och gör stor skillnad för en stor mängd människor. Sigma är också involverade i många sociala projekt som kanske vid en snabb anblick kan tyckas små, men som betyder oerhört mycket för de som ges stöd. Vare sig det gäller större projekt eller mindre insatser, är varje ansträngning ett steg mot större förändring. Inom Sigmakoncernen vet vi att även den minsta handling kan ha en stor påverkan, och det är med denna tro som vi fortsätter att inspirera, utveckla och investera i vår gemensamma framtid.

 

Läs mer om Sigmas engagemang