DIGITALISERING
I den snabbt framväxande digitala eran står Sigma Industry Solutions redo att hjälpa er in i framtiden. Vi förstår att digitalisering är en nödvändighet för att förbli konkurrenskraftig i en alltmer global och uppkopplad marknad. Våra lösningar fokuserar på att förbättra produktivitet, flexibilitet, kundnytta, kontroll och kvalitet genom skräddarsydda digitala strategier.
Ett väl genomtänkt digitaliseringsprojekt kan vara nyckeln till stora förändringar och betydande affärsmässiga fördelar. Vi hjälper er att identifiera de mest effektiva och innovativa lösningarna som öppnar upp nya möjligheter för er verksamhet. Vår expertis sträcker sig över alla aspekter av digital transformation – från initial konsultation och strategiutveckling till implementering och support.
Genom att utnyttja den senaste teknologin och dataanalysen, skapar vi lösningar som inte bara optimerar era befintliga processer utan även sättet ni interagerar med era kunder och hanterar era resurser. Oavsett om ni behöver integrera avancerade molnlösningar, utveckla mobila applikationer eller implementera IoT-lösningar kan vi hjälpa er på resan mot en mer digitaliserad verksamhet.

IT/OT Integrering

Design och implementering av integreringslösningar

Är ni redo för nästa steg i er digitalisering? Vill ni ha er data i molnet eller on-premise? Låt oss hjälpa er att fullt ut förstå möjligheterna och eventuella begränsningar i era befintliga eller framtida projekt.

Digitaliseringsstrategi

Större eller mindre investeringar behöver kontrolleras

Att göra investeringar inom digitalisering är ofta ett stort beslut, med rätta. Gör vi rätt? Att ta hjälp av oss med erfarenhet och få guidning till en framgångsrik investering är oftast en bra idé och den trygghet vi levererar åt er.

Processoptimering

Optimera era dataflöden

Behöver ni hjälp med processoptimering för era befintliga processer? Vi har erfarenheten, kompetensen och kunskapen att bistå er och göra processerna mer effektiva.

Industrial Internet of Things

Den smarta anläggningen

IIoT skapar ett integrerat och smart cyber-fysiskt utrymme som öppnar dörren för att skapa helt nya affärs- och marknadsmöjligheter. Hur börjar man? Ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer!

Förändringsledning

Hur ska man genomföra sin digitalisering?

Vi hjälper er att kartlägga vart ni befinner er och tillsammans skissar vi upp strategin för er digitaliseringsresa.

Business Intelligence

Smart datavisualisering

Vi hjälper er att omvandla rå data till meningsfull och användbar information för ett effektivt och strategiskt beslutsfattande.