Vår automations- och digitaliseringskompetens gör skillnaden

Genom vår mångåriga branscherfarenhet och spetskompetens inom automations- och digitaliseringsområdena kan vi bistå med skarp expertis inom exempelvis bestämda delar av ett projekt, likväl som kompetensförstärkning i ett projekt eller ta ansvar för hela projektet "från ax till limpa" som ett helhetsåtagande. "The sky is the limit" - vi är vana vid att finna lösningar på det mesta, så låt oss ta ett möte och se vilka klokheter vi gemensamt kommer fram till. Tillsammans med våra övriga bolag inom Sigmakoncernen har vi faktiskt förmåga att leverera lösningar inom i princip alla områden.


Automation av industri

Automation - Industri

Detta är vår hemmabana. Här är vi riktigt starka och det är kring automationsvärlden vi byggt upp vår verksamhet. För oss är automation allt från Industri 4.0, Internet of Things till programmering av PLC, HMI och Scada. Vi har den kompletta bredden.

Läs mer om Automation Industri

Automation av processer

Automation - Process, Energi och VA

Här får vi skryta lite, vi innehar en synnerligen stark kompetens inom process- och energiautomation och samtliga tillämpningar med ABB 800xA samt vertikal integration IT/OT från fältutrustning upp mot affärssystem och molnlösningar.

Läs mer om Automation Process, Energi och VA

Digitalisering

Digitalisering

Vi hjälper ert företag in i den digitala världen. Digitalisering genererar en stark konkurrenskraft hos företag genom bland annat en ökad produktivitet, flexibilitet, kundnytta, kontroll och kvalitet. Ett väl genomtänkt projekt är ofta början till något stort och bättre!

Läs mer om Digitalisering

Service & Support

Service & Support

Vi säkerställer att er verksamhet flyter på, undviker stillestånd och minimerar produktionsavbrott. Via serviceavtal erbjuder vi er en skräddarsydd service- och supportverksamhet inom bland annat felsökning och avhjälpande underhåll och reparationer.

Läs mer om Service & Support