Administrativt El, Elektriker, Elinstallatör

Uppdragsbeskrivning

Våra kunder inom el och energi växer stadigt och söker nu vår hjälp att hitta intressanta kandidater med bakgrund eller utbildning inom el som vill ta steget och arbeta mer administrativt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att hantera webbföranmälningar gällande nya anslutningar, koordinera med kunder och underentreprenörer, arbeta med tillfälliga bygganslutningar samt nyinstallationer av bland annat solceller.

Du kommer sitta med erfarna kollegor som stöttar dig i början tills du är självgående, det kommer finnas goda möjligheter till utveckling för rätt kandidat.

Grundläggande kvalifikationer

Utbildning eller erfarenhet inom el.

Du behöver veta hur ett elsystem är uppbyggt och fungerar.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Ett starkt personligt driv är viktigt, samt en vilja till självutveckling.

Du bör tycka det är enkelt att prata i telefon med kunder, installatörer och entreprenörer.

En tydlig professionalism, samt en vilja att alltid leverera det bästa till kunderna.

Vi erbjuder

Vill du arbeta på ett personligt och växande företag i en miljö som präglas av en prestigelös och lättsam laganda är det här arbetsplatsen för dig. Är du en driven person som söker utveckling så är det din ambition, kompetens och dina resultat som formar din roll här hos oss.

Våra konsulter ges stora möjligheter att själva påverka sin vardag med flexibla arbetstider och attraktiva löneupplägg, där du får möjligheten att ta en större del i din egen framgång. Vi är också mycket transparenta med våra medarbetare, då vi tror att det bidrar till en bättre arbetsmiljö och ett större engagemang.

Vår vision är att alla ska kunna förvänta sig en bättre morgondag, om det gäller bättre uppdrag, bättre anställningsförhållande, roligare konferensresor eller något annat så kommer vi göra vad vi kan för att matcha det.

Vi är övertygade om att vi kan erbjuda dig en bättre morgondag, sök tjänsten eller hör av dig direkt så berättar vi mer!

Vi anställer löpande så tveka inte att söka redan idag!

Du når beställande chef direkt på:

Joel.carnemalm@sigma.se

0702949681

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Joel Carnemalm
+46702949681
joel.carnemalm@sigma.se

Tjänst

Administrativt El, Elektriker, Elinstallatör

Kompetensområde

El & Automation, Energi- & Elkraftteknik, Drift, underhåll och infrastruktur, Test och kvalitet, Digitalisering, Automation

Plats

Malmö

Svar senast

2021-12-31

Ansök nu