Avdelningschef Inbyggda System - Embedded

Uppdragsbeskrivning

Vill du vara med från start och bygga upp en verksamhet inom inbyggda system i södra Sverige?

Sigma Industry Evolution söker nu en avdelningchef som ansvarar för att rekrytera konsulter till sin avdelning, bygga kundrelationer och driva en avdelning inom bolaget.

Intresserad? Slå en signal eller skicka in en ansökan redan idag!

Grundläggande kvalifikationer

  • Du har god kännedom av C / C++ / C# och Python
  • Är bekant med RTOS och cloudbaserade tjänster
  • Är van vid automatiserad testning av både mjukvara och hårdvara
  • Är Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom datateknik, elektroteknik, mekatronik eller teknisk fysik
  • Har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Som person ser vi att du är social och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är en person med driv, kreativitet och engagemang, som angriper uppgifter med ett lösningsorienterat och holistiskt synsätt.

Vi erbjuder

På Sigma Industry Evolution AB erbjuds du att arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel och en bättre arbetsplats.

Sigma Industry Evolution AB är ett teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling med fokus på Mekatronik och Embedded Systems.


Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare.

Mer information

Dick Stenebo
+46706706177
dick.stenebo@sigma.se

Tjänst

Avdelningschef Inbyggda System - Embedded

Kompetensområde

Hårdvara elektronik, Projektledning & Management, Mjukvaruutveckling inbyggda system, Systemdesign, Systemutveckling, Kravhantering & Verksamhetsutveckling, Projektledning, Software development, Digitalisering

Plats

Helsingborg, Jönköping, Lund, Malmö, Hässleholm

Svar senast

2021-11-30

Ansök nu