Systemingenjör OT-säkerhet

Uppdragsbeskrivning

Systemingenjör

Vi söker nu en Systemingenjör som är teknikintresserad men som helst vill jobba utifrån det stora perspektivet. Du ska känna dig bekväm med att leda och driva aktiviteter och snabbt kunna sätta dig in i olika teknikområden. Du har en fallenhet att konkretisera olika tekniska problemställningar och är duktig på att formulera dig i tal och skrift.

Det är viktigt att du trivs med att jobba i team samt har en positiv inställning till problemlösning.

Vi är ett företag som bygger vår framgång på riktigt duktiga medarbetare, delaktighet, inflytande och korta beslutsvägar. Hos oss på Sigma kommer du att ha inflytande över din utveckling och omges av kompetenta, ambitiösa och roliga kollegor med gedigen erfarenhet och ett brinnande teknikintresse.

Vi sitter i fantastiska lokaler centralt i Malmö, alldeles nära centralstationen. Kontoret har en skön familjär känsla, som även fungerar som social hubb för oss alla, oavsett var och hur vi jobbar.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Delta i våra utmanande och tekniskt avancerade projekt till marknadsledande kunder med
 • OT Säkerhet
 • Industri 4.0
 • Automation

Vi söker dig som jobbat några år som Systemingenjör.

Det är viktigt för oss är att rekrytera människor som delar våra gemensamma Värderingar och gillar att bidra till att vi växer såväl kompetensmässigt som socialt. Att hitta rätt arbetsuppgifter, möjlighet att utvecklas samt bra villkor är basen i vårt erbjudande till dig.

Grundläggande kvalifikationer

För att trivas i din yrkesroll ser vi gärna att du har:

 • En relevant teknisk utbildning på universitet-/högskolenivå eller yrkeshögskola alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
 • Ett stort intresse för teknik och viljan att ständigt utvecklas och lära dig nytt
 • Vi jobbar både med lokala men också globala kunder därför krävs goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

   Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

   Meriterande är kunskap i

   • Automation
   • OT/IT, Industri 4.0

   Vi erbjuder

   Som konsult hos oss får du arbeta i projekt med de främsta företagen. Projekten/uppdragen försöker vi alltid anpassa till dig så att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte.

   Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang, jämställdhet och glädje är viktiga grundstenar för oss.

   Då vi har ett löpande urval till tjänsterna, ser vi gärna att du skickar din ansökan så fort som möjligt.

   Sigma Industry Solutions arbetar med avancerade och utmanande projekt inom områdena automation och digitalisering för industri, infra, energi och process. Som komplement erbjuder vi specialist, support- och -ingenjörstjänster.

   Sigma Industry Solutions är i dagsläget ca 38 anställda och ingår i Sigmakoncernen som är en privatägd koncern med närmre 5000 anställda och 39 kontor i 12 länder.

   Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa projekt/uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer.

   Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare.

   Mer information

   Tove Sivtoft
   +46730916633
   tove.sivtoft@sigma.se

   Tjänst

   Systemingenjör OT-säkerhet

   Kompetensområde

   El & Automation, Digitalisering, Automation

   Plats

   Malmö

   Svar senast

   2021-12-12

   Ansök nu