Konsultchef till Sigma Industry South i Lund

Uppdragsbeskrivning

Vi har en väldigt positiv utveckling av vår verksamhet och kommer nu att starta en avdelning till i Lund. Vi är idag redan några avdelningar men söker nu dig som vill bygga upp en ny avdelning. Ambitionen är att på ett par års sikt bygga upp en verksamhet med minst 25 anställda. Avdelningen skall främst vara inriktad mot mekanikbaserad produkt- och produktionsutveckling.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

  • Du har ingenjörsutbildning med några års arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet från tjänsteförsäljning och rekrytering.
  • Du drivs av att skapa och att göra affärer och skapa goda och långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.
  • Tidigare erfarenhet från konsult- eller rekryteringsbranschen är meriterande.
  • Som person är du social, nyfiken, handlingskraftig och resultatorienterad.
  • Du är en entreprenör som ser möjligheter i olika situationer och hittar kreativa lösningar.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Om du har ett starkt entreprenörsdriv och brinner för att skapa och bygga resultat är du den vi söker och välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans.

Vi erbjuder

Rollen som konsultchef erbjuder omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter och bygger på samarbete och egna initiativ vilket kräver stor egen drivkraft och kreativitet. Du kommer att jobba tillsammans med de andra cheferna men med ansvar för att bygga upp en egen avdelning. Som konsultschef ansvarar du för din personal, dina kundrelationer samt enhetens resultatutveckling. Våra gemensamma erfarenheter, samarbete och ett starkt varumärke gör att du snabbt kan komma in i rollen och kan ta ansvar för din affärsenhet.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel. Vi lägger mycket energi på att låta våra medarbetare utvecklas och växa i yrkesrollen. Genom vår stora variation av kunder från flera olika branscher har våra medarbetare möjlighet att växa inom det område hon/han brinner för.

Sigma Industry South med 290 medarbetare är ett ledande teknikkonsultföretag i södra Sverige med kontor i Lund, Malmö, Helsingborg, Halmstad, Jönköping, Växjö, Hässleholm och Karlskrona. Vi är en del av Sigmakoncernen som totalt är 4200 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av Danir AB, familjen Dan Olofssons holdingbolag.

Mer information

Lars-Johan Ahlqvist
+46767649105
lars-johan.ahlqvist@sigma.se

Tjänst

Konsultchef till Sigma Industry South i Lund

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, Projektledning

Plats

Lund

Svar senast

2021-12-15

Ansök nu