Elkonstruktör för södra Sveriges industri

Uppdragsbeskrivning

Som konsult inom elkonstruktion på Sigma Industry får du möjligheten att arbeta med de intressantaste kunderna i regionen. Arbetet anpassas efter din kompetens och komplexiteten ökar efterhand som din kompetens ökar.

Du kommer bland annat jobba med konstruktion av styrskåp och centraler, maskiners elsystem, person och maskinsäkerhet, industriella anläggningars elsystem, implementering, driftsättning och mycket mer, vi försöker att matcha konsulternas önskemål om kund, komplexitet och område.

Utöver intressanta uppdrag har vi som avdelning och företag mycket att erbjuda, från start för sex år sedan har vi haft en fantastisk utveckling. Mycket av det beror på våra fantastiska medarbetare som levererar över vår och kunderna förväntan.

Kom på ett möte så berättar vi mer om oss och vad vi kan erbjuda dig!

Grundläggande kvalifikationer

Relevant teknisk utbildning från Universitet, Högskola eller KY-utbildning.

Några års erfarenhet av elkonstruktion inom industrin.

Erfarenhet av arbete i Eplan P8 eller Elprocad.

Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

För att lyckas i denna roll är det en stor fördel om du har bakgrund inom el antingen som elektriker, elskåpsmontör, industrielektriker eller liknande.

Meriterande är erfarenhet inom industriella anläggningar och/eller maskiner, exempelvis elsystem, styrskåp, apparatskåp eller maskinsäkerhet.

Som elkonstruktör på Sigma Industry kommer du att jobba nära våra kunder, vi samarbetar med alla de stora industrierna i regionen, bland annat inom försvar, förpackning, forskning och pharma. Därför är det viktigt med ett öppet sinne och en önskan att lära sig nya områden.

Duktiga sociala ingenjörer är den bästa representationen, som person ser vi att du är engagerad, driven och tycker om att ställas inför nya tekniska utmaningar.

Vi ser det som extra meriterande om du är positiv, sprider glädje och gärna umgås med dina kollegor.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Joel Carnemalm
+46702949681
joel.carnemalm@sigma.se

Tjänst

Elkonstruktör för södra Sveriges industri

Kompetensområde

El & Automation, Energi- & Elkraftteknik, Projektledning, Digitalisering, Automation

Plats

Lund, Malmö

Svar senast

2021-11-30

Ansök nu