Juniora ingenjörer mot industrin

Uppdragsbeskrivning

Vi söker löpande efter duktiga ingenjörer redo att ta klivet ut i arbetslivet. Som konsult hos oss erbjuder vi spännande uppdrag med chans att växa och utvecklas i rollen. Känner du dig redo finns möjligheten att gå in direkt i en junior roll, annars erbjuder vi Växtkraftprogrammet för en mjukare övergång samtidigt som du bygger upp ditt interna kontaktnät.

Med vårt karriärprogram Växtkraft börjar du din anställning tryggt hos oss på Sigma Industry South med verklighetsanpassade introduktionskurser, där du får möjlighet att ställa alla ”dumma” frågor och inte ”bara” blir inkastad på ett uppdrag med förväntningar från kunden att direkt prestera likvärdigt med en erfaren ingenjör. Utbildningen hålls av erfarna konstruktörer för att ge dig en trygg start inför ditt första konsultuppdrag via oss.

Börja din karriär som en viktig del av ett större gäng med nyutexaminerade högskole- och civilingenjörer som alla börjar samtidigt och får en bra gemenskap, vilket är ett stort plus och en stor trygghet.

Sedan 2014 har Sigma Industry South drivit och utvecklat Växtkraftsprogrammet för nyutexaminerade ingenjörer. Vi har anställt och utvecklat fler än 200 högskole- och civilingenjörer direkt efter examen och gett dem ett försprång på arbetsmarknaden. Samtliga anställda med kollektivavtal och med rättvisa arbetsvillkor vilket är en självklarhet för oss på Sigma.

Vi är inte begränsade till några affärsområden eller kunder, utan samarbetar öppet mellan avdelningar och bolag. Detta innebär stora möjligheter till omväxlande och utmanande uppdrag inom de områden och hos de kunder som du tycker är intressanta. Som konsult hos oss får du stora möjligheter att vara med och påverka både din vardag och din framtid, vi vill att våra konsulter ska känna att arbetet är både utvecklande och utmanande.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/ projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motivera sav självständigt arbete i team omed andra.

I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom minst ett av de ledande CADsystemen.

Erfarenhet från tekniska feriearbeten eller motsvarande ses som meriterande.

Vi erbjuder

Hos oss står alltid konsulten i centrum, vår affär är uppbyggd kring vår förmåga att anställa och utveckla de bästa förmågorna inom våra områden.

Som privatägt bolag tittar vi inte på börskursen eller förbereder inför nästa kvartalsrapport, vi fokuserar istället på stabil och långsiktig utveckling, vilket bidrar med det samma för våra konsulter.

Utöver detta erbjuder vi:

  • Distanskostnadsersättning vid arbete utanför kontoret
  • Förmånsprogram via vår partner Benify
  • Flexibla arbetstider
  • Betald övertid enligt kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
  • Kollektivavtal via Almega

För att våra konsulter ska trivas så bra som möjligt och känna sig som en del av Sigma, även när man är placerad i kundens organisation, anordnar vi:

  • Återkommande avdelningsmöten och aktiviteter
  • Kompetensutveckling på konferenser och bolagsträffar
  • Tillställningar och fester vid olika tillfällen under året

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Mer information

Frida Tunca
+46736506982
frida.tunca@sigma.se

Tjänst

Juniora ingenjörer mot industrin

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Industridesign & Ergonomi, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, PLM

Plats

Helsingborg, Jönköping, Karlskrona, Lund, Malmö, Växjö, Hässleholm

Svar senast

2021-12-19

Ansök nu