Junior Elektroingenjör

Uppdragsbeskrivning

Är du i början av din karriär eller på väg att ta ut din examen inom elektroteknik? Vi söker elektroningenjörer inom HW-utveckling, digital- och analog teknik, PCB-design, mjukvara och mer.

Som person tycker du att utveckling, felsökning och konstruktion av elektronik är intressant och det du vill jobba med. Bra om du har djup förståelse för komponenter och kan PCB:er och cadning i något av de ledande systemen.

Vi på Sigma Industry Evolution är ingenjörsföretaget som erbjuder konsulter till både de mindre och större företagen i svensk industri och utveckling. I början av din karriär kan det vara svårt att veta allt som du kan arbeta inom och som konsult öppnar sig flera möjligheter genom åren för att få testa på områden av intresse.

Grundläggande kvalifikationer

  • Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektro.
  • Du har erfarenhet av att konstruera elektronikhårdvara från projekt eller sommarjobb
  • Viss programmeringsvana
  • Flytande i tal och skrift både på svenska och engelska

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Som person är du tillmötesgående och gillar teknik. Att ha en förståelse för kundens önskan och teknikens möjligheter är en viktig del i arbetet som teknisk konsult på Sigma.

Vi erbjuder

Vårt erbjuder en möjlighet att få vara med och bygga upp ett företag i framkant.

  • En flexibel arbetsdag
  • Högt individuellt förtroende
  • En framåtblickande organisation
  • Vi drivs av nya idéer och utveckling
  • Bra förmåner
  • Årliga aktiviteter och konferenser

Sigma Industry Evolution AB är ett teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling med fokus på Mekatronik, Elektronik och Embedded Systems.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare.

Mer information

Dick Stenebo
+46706706177
dick.stenebo@sigma.se

Tjänst

Junior Elektroingenjör

Kompetensområde

El & Automation, Energi- & Elkraftteknik, Hårdvara elektronik, Provning & verifiering, Opto engineering, Projektledning, Mjukvaruutveckling inbyggda system, RF And Microwave, Funktionsutveckling, Systemdesign, Projektledning, Software development, Digitalisering, Automation

Plats

Lund

Svar senast

2022-05-31

Ansök nu