Redovisningsekonom

Uppdragsbeskrivning

Vi söker nu en driven redovisningsekonom till Sigma Industry South AB med tillträde enligt överenskommelse. Vi söker dig som är självgående som kan hantera redovisningsarbetet från ax till limpa?

Är du dessutom redo för att ta nästa steg i din karriär inom ett spännande bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Då är detta tjänsten för dig!

Grundläggande kvalifikationer

Som redovisningsekonom kommer du att ansvara för ett av Sigma Industry South Groups dotterbolag. Du arbetar självständigt, men i nära samarbete med ekonomichef och hjälper även till med övriga bolag.

I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra följande:

- Tidrapportering
- Uppdragshantering
- Fakturering
- Löpande redovisning
- Avstämningar
- Momsdeklarationer
- Skattedeklarationer
- Månadsbokslut
- Koncernrapportering
- Vara behjälplig med budgetarbete

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi söker dig som har relevant utbildning för tjänsten, antingen via studier eller yrkeserfarenhet, och hanterar ovan skrivna arbetsuppgifter. Du känner dig bekväm i att hantera dator, digitala lösningar och rapportering i olika webbaserade system. Det är till din fördel om du dessutom har arbetat i Visma Control, Visma PX, Cognos och har goda kunskaper i Excel. Om du har arbetat inom konsultverksamhet är det ett plus.

För att lyckas i rollen ser vi att du är analytisk, lösningsorienterad och driven. Du trivs i att organisera och strukturera arbetsflödet och är van vid att arbeta mot deadlines. Du har ett öppet och positivt mindset samt är en god lagspelare. Vi ser gärna att du trivs i att ha stort ansvar och att ta egna drivande initiativ. Dessutom kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska.

Arbetetstid är heltid men vi kan även tänka oss deltid och du kommer att vara placerad på Sigma Industry South AB kontor i Lund.

Vi erbjuder

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Kerstin Nilsson
+46702030366
kerstin.nilsson@sigma.se

Tjänst

Redovisningsekonom

Kompetensområde

Plats

Lund

Svar senast

2022-06-30

Ansök nu