Supply Chain & Projektledning

Uppdragsbeskrivning

Våra kunder har utökade behov och med anledning av det söker vi nu nya medarbetare inom Supply Chain med en drivkraft inom Projektledning.

Om du har utbildning och erfarenhet inom Supply Chain och Sourcing och gärna kombinerar det med projektledning så kan detta vara rätt för dig.

För att passa i denna typ av utmaning behöver du ha med en utbildning med inriktning mot Supply Chain alternativt en närliggande utbildning kombinerat med arbete inom relevant område.

Du bör ha god kännedom om inköpsprocesser och arbetssätt i ett producerande industriföretag och vara lika bekväm med att navigera internt mellan konstruktionsavdelning, produktion och projektkontor.

  • Yrkeserfarenhet 5-10 år
  • Erfarenhet inom projektledning (metodik, modeller, processer, praktisering) (> 2 år)
  • Erfarenhet inom kalkylering (kostnadsmodeller, kontraktuella betalningsmodeller, indexering, cost breakdown analyser)
  • Stor vana av att använda Excel och övriga Office verktyg
  • Vana av att arbeta med kollegor i andra länder
  • Driven till att påverka, förändra och utveckla befintliga rutiner och processer
  • Lyhörd och frågvis, våga utmana kollegor och stakeholders

som en del av arbetet kommer du arbeta med att etablera och utveckla leverantörsrelationer, leverantörsutveckling och avtal.

För att passa i rollen behöver du kunna hantera både operationella frågor som strategiska och du har goda erfarenheter inom förhandlingar.

För att lyckas i denna roll bör du som person vara nyfiken, noggrann och engagerad, samt känna dig bekväm i att ta ett stort ansvar och även våga utmana både kollegor och stakeholders för att nå bästa tänkbara resultat.

Att arbeta både självständigt och i team ser vi som en självklarhet.

Grundläggande kvalifikationer

Teknisk utbildning på civilingenjörsnivå, exempelvis Industriell Ekonomi med inriktning Supply Chain Management, Maskinteknik med inriktning Produktionsekonomi & Logistik.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs, i så väl tal som skrift.

Grundläggande kunskaper inom konstruktion, tillverkningsmetoder och kvalitetssäkring är meriterande. Erfarenhet som projektinköpare eller av strategiska inköp i ett R&D intensivt företag, värdesätts också. Yrkeserfarenhet av att läsa, skriva och förhandla avtal är ett måste för att lyckas i rollen.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi erbjuder

Beroende på erfarenhetsgrad erbjuder vi dels anställning hos oss på Sigma Industry South eller Hyrrekrytering där kunden eventuellt tar över anställningen efter en tid.

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Andreas Engman
+46706524741
andreas.engman@sigma.se

Tjänst

Supply Chain & Projektledning

Kompetensområde

Produktionsutveckling inkl. Logistik, Projektledning, Management

Plats

Svar senast

2022-12-31

Ansök nu