Mekanikkonstruktör Kristianstad

Uppdragsbeskrivning

Vill du vara med och göra skillnad? Känna att din insats bidrar till något större och bättre? Som konstruktör hos oss jobbar du oftast ute hos våra kunder under deras ledning. Det gäller projekt i teknikens framkant som bidrar till den allmänna samhällsnyttan. Dina insatser kommer att påverka slutprodukten!

Teamet i Hässleholm/Kristianstad behöver förstärkas då flera kunder har behov av vår hjälp och vi letar efter dig med några års relevant arbetslivserfarenhet till vår mekanikavdelning. Just nu har vi massor av intressanta uppdrag i pipen som bara väntar på att rätt kandidat ska dyka upp.

Arbetsuppgifterna varierar stort men typiska moment är konceptframtagning, kravuppfyllnad, detaljkonstruktion, 3D-modellering, ritningsframtagande och dokumentation.

Som konsult är vardagen full av förändring och utmaningar, vilket bidrar till snabb personlig utveckling och ett stimulerande arbetsliv.

Sigma erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och lön även vid obeläggning. Vi tar hand om våra anställda och ordnar regelbundet tillställningar av olika karaktär för att öka den allmänna trivseln och för att förse medarbetarna med tillfällen till kunskapsutbyten sinsemellan.

Framtiden ligger i dina händer, missa inte chansen att bli en del av vårt härligt gäng!

Grundläggande kvalifikationer

 • Goda kunskaper i något av de större CAD-programmen
 • Teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå inom produktutveckling och maskinteknik.
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett måste, i så väl tal som skrift.
 • Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet inom produktutveckling som vill ta nästa steg i karriären.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Som person är du engagerad och affärsmässig, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som i team med andra.

Vi erbjuder

Hos oss står alltid konsulten i centrum, vår affär är uppbyggd kring vår förmåga att anställa och utveckla de bästa förmågorna inom våra områden.

Som privatägt bolag tittar vi inte på börskursen eller förbereder inför nästa kvartalsrapport, vi fokuserar istället på stabil och långsiktig utveckling, vilket bidrar med det samma för våra konsulter.

Utöver detta erbjuder vi:

 • Distanskostnadsersättning vid arbete utanför kontoret
 • Förmånsprogram via vår partner Benify
 • Flexibla arbetstider
 • Betald övertid enligt kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag
 • Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
 • Kollektivavtal via Almega

För att våra konsulter ska trivas så bra som möjligt och känna sig som en del av Sigma, även när man är placerad i kundens organisation, anordnar vi:

 • Återkommande avdelningsmöten och aktiviteter
 • Kompetensutveckling på konferenser och bolagsträffar
 • Tillställningar och fester vid olika tillfällen under året

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Mer information

Göran Persson
+46725002028
goran.persson@sigma.se

Tjänst

Mekanikkonstruktör Kristianstad

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, PLM

Plats

Hässleholm

Svar senast

2023-03-31

Ansök nu